Λογότυπο Artedition
  Εκτέλεση Αναζήτησης
 
 

Ποιοι Είμαστε

Το Artedition χωρίζεται σήμερα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες. Το baby art, το teens art , το home art & το office art. Τέσσερις διαφορετικές ενότητες που απευθύνονται η κάθε μια σε διαφορετικό κοινό.
Προς το παρόν, η ενότητα baby art έχει εμπλουτιστεί με πολλά διαφορετικά ιδιαίτερα έργα, που απευθύνονται σε γονείς που θέλουν να διακοσμήσουν το παιδικό δωμάτιο τους με ένα ιδιαίτερο και πρωτότυπο τρόπο που να συνδυάζει την υψηλή αισθητική αλλά και την απλότητα. Διατίθεται σε σειρές, με διαφορετικά χρώματα και σχέδια που συνδυάζονται αρμονικά, δίνοντας μια αίσθηση «αέρινη» και ταυτόχρονα ρομαντική.
Σύντομα, οι άλλες τρεις ενότητες μας, θα περιέχουν και αυτές αντίστοιχα προϊόντα που θα αφορούν σε ολοκληρωμένες ιδέες και προτάσεις με γνώμονα την μοναδικότητα, την πρωτοτυπία και την απλότητα.

Όλες οι ενότητες μας, θα εμπλουτίζονται συνεχώς, αφού η συνεργασία μας με νέους ταλαντούχους δημιουργούς-καλλιτέχνες, μόλις ξεκίνησε.

Ασφαλείς συσκευασίες
Τα προϊόντα μας συσκευάζονται σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες και αποστέλλονται ασφαλώς σε όλη την Ελλάδα.

   

Οδηγίες τοποθέτησης
Τα προϊόντα μας συνοδεύονται από αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης ώστε να μπορείτε να τα τοποθετείτε μόνοι σας.

Συνεργεία τοποθετήσεων
Η εταιρία μας διαθέτει συνεργεία τοποθετήσεων σε όλη την Αττική και σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδος. Σε περίπτωση που προτιμάτε ή τοποθέτηση να γίνει από εξειδικευμένο συνεργείο, δηλώστε το στην φόρμα παρατηρήσεων κατά την εισαγωγή της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο info@artedition.gr .