Λογότυπο Artedition
  Εκτέλεση Αναζήτησης
 
 

Αγορές Πληρωμές

Μέσω της ιστοσελίδας μας μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις ηλεκτρονικές αγορές σας σύμφωνα με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που σας καλούμε να διαβάσετε με προσοχή.

Αγορά προϊόντων
Επιλέξτε το προϊόν που επιθυμείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα. Καθοδηγηθείτε μέσω αυτόματων υποδείξεων για την τοποθέτησή του στο καλάθι αγορών. Από το καλάθι αγορών επιλέξτε εκείνα τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε και συμπληρώστε τα ζητούμενα στοιχεία (τρόπο πληρωμής, διεύθυνση αποστολής, ονοματεπώνυμο παραλήπτη, στοιχεία επικοινωνίας κλπ), όπως επίσης τυχόν παρατηρήσεις σχετικά με την παραλαβή. Μετά από προσεκτική επισκόπηση της παραγγελίας σας και των σχετικών στοιχείων δώστε την τελική εντολή παραγγελίας. Η παραγγελία αρχειοθετείται και σας αποστέλλεται αυτομάτως ενημέρωση, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας σας από την Εταιρία μας. Η Εταιρία μας έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία. Σε κάθε βήμα από τα παραπάνω και για τη διόρθωση σφαλμάτων πριν την υποβολή της παραγγελίας, υπάρχει η σχετική επιλογή.

Τρόποι Πληρωμής
Στις τιμές που αναγράφονται δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται ο εκάστοτε νόμιμος Φ.Π.Α. καθώς και το κόστος αποστολής για όλη την Ελλάδα. Η πληρωμή των προϊόντων μπορεί να γίνει κατ’ επιλογή του Πελάτη με τρεις τρόπους:

1. Με πιστωτική κάρτα, VISA ή MASTERCARD των περισσοτέρων τραπεζών όπου είναι δυνατή η εξόφληση μέσω τριών (3) άτοκων δόσεων για ποσά από 301€ έως 600€ ή έξι (6) άτοκων δόσεων για ποσά από 601€ και πάνω.

2. Με κατάθεση σε τραπεζικούς λογαριασμούς EFG EUROBANK ERGASIAS ή ALPHABANK, που θα σας αποστέλλονται με την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

3. Με αντικαταβολή.

Παράδοση Προϊόντων
Παραγγελίες που καταχωρούνται στην Ιστοσελίδα μας τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 17:00μ.μ. και με την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας του προϊόντος, παραδίδονται κατά κανόνα για διευθύνσεις αποστολής εντός της Αττικής (πλην νήσων) σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες. Για τις υπόλοιπες περιοχές η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει έως τις δέκα (10) εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει. Οι ανωτέρω χρόνοι παράδοσης δεν τυγχάνουν εφαρμογής σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας (σεισμοί, πυρκαγιές, φυσικές καταστροφές, απεργίες κλπ).
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών η παραγγελία εκτελείται μόνο όταν όλα τα παραγγελθέντα προϊόντα είναι διαθέσιμα. Κατόπιν επιλογής σας είναι δυνατή η τμηματική παράδοση των προϊόντων της παραγγελίας σας μετά προηγούμενη τηλεφωνική επικοινωνία στο 210 9419400. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται μόνο εργάσιμες ημέρες και ώρες. Για παραγγελίες με προϊόντα που είναι διαθέσιμα μόνο κατόπιν παραγγελίας, επικοινωνούμε τηλεφωνικά μαζί σας για το χρόνο παράδοσης αυτών.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οφείλετε κατά την παραλαβή της παραγγελίας να ελέγχετε το άθικτο της συσκευασίας. Κατεστραμμένα ή σπασμένα προϊόντα δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλαμβάνονται.

Διαθεσιμότητα
Σε περίπτωση που το επιλεγμένο προϊόν δεν βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να σας ενημερώσουμε έγκαιρα για τον χρόνο διαθεσιμότητας του προϊόντος. Εφόσον δεν επιθυμείτε πλέον την αγορά του προϊόντος μπορεί να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν της επιλογής σας ισόποσης αξίας ή την πίστωση των καταβληθέντων χρημάτων σας, ενημερώνοντας την εταιρεία μας τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) στο info@artedition.gr.

Κόστος Μεταφοράς
Το κόστος μεταφοράς περιλαμβάνεται στην τιμή του προϊόντος και δεν επιβαρύνεστε επιπλέον. Σε περίπτωση απομακρυσμένων περιοχών ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση μεταφορικών, για την οποία θα ενημερώνεστε εγκαίρως, πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας.

Ασφάλεια συναλλαγών
Προς προστασία των προσωπικών δεδομένων σας για αγορές με πιστωτική κάρτα, η επικοινωνία μεταφέρεται απευθείας σε ασφαλή διακομιστή της τραπέζης EFG EUROBANK ERGASIAS A.E. με κρυπτογράφηση 128bit., χωρίς να γνωστοποιούνται ή να αποθηκεύονται στοιχεία στην Ιστοσελίδα της Εταιρίας.
Αναλυτικά μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους που διέπουν την ιστοσελίδα μας, την αγορά των περιλαμβανομένων σε αυτήν προϊόντων και την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων στους «όρους χρήσης» (πατήστε εδώ),  τους οποίους σας προτρέπουμε να διαβάσετε με προσοχή, πριν την παραγγελία προϊόντος.