Λογότυπο Artedition
  Εκτέλεση Αναζήτησης
 
 

Διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο σε αποχρώσεις του μωβ με θέμα ξωτικά. Μια ρομαντική πρόταση διακόσμησης που σας προτείνουμε για το παιδικό δωμάτιο, σε μωβ αποχρώσεις και μπορείτε να την συνδυάσετε με καδράκια, φάσα ταπετσαρίας , ταπετσαρία τοίχου και κουτιά αποθήκευσης στο ίδιο μοτίβο. Μεταμορφώστε το παιδικό δωμάτιο σε ένα παραμυθένιο κόσμο για το μωρό σας και αφήστε το να ταξιδέψει με την φαντασία του, στην χώρα των ξωτικών.

Κάδρο με ξύλινη κορνίζα

"...ξέφρενη βόλτα ανάμεσα στις κορδέλες"
Κορδελολίβαδο

Κάδρο με ξύλινη κορνίζα

"...παρέα με ένα σμήνος πεταλούδες"
Πεταλουδοπαρέα

Προσαρμογή έργου σε αυτοκόλλητη ταπετσαρία για κάλυψη τοίχου(κύρια λωρίδα). Διάσταση κάθε λωρίδας 100cm x 250cm, για ευκολότερη τοποθέτηση. Κάθε κομμάτι συνδυάζεται με το επόμενο του (κωδικός κεντρικής λωρίδας WP2), από όποια κατεύθυνση και αν κολληθεί. Επίσης μπορεί να κολληθεί μεμονωμένο. Συνδυάστε περισσότερα από ένα κομμάτια και καλύψτε την επιθυμητή επιφάνεια.
Μωβ λιβάδι

Προσαρμογή έργου σε αυτοκόλλητη ταπετσαρία για κάλυψη τοίχου(κύρια λωρίδα). Διάσταση κάθε λωρίδας 100cm x 250cm, για ευκολότερη τοποθέτηση. Κάθε κομμάτι συνδυάζεται με το επόμενο του (κωδικός κεντρικής λωρίδας WP1), από όποια κατεύθυνση και αν κολληθεί. Επίσης μπορεί να κολληθεί μεμονωμένο. Συνδυάστε περισσότερα από ένα κομμάτια και καλύψτε την επιθυμητή επιφάνεια.
Μωβ λιβάδι

Προσαρμογή έργου σε αυτοκόλλητη φάσα ταπετσαρίας. Διάσταση 400cm x 15.5cm χωρισμένο σε δύο δίμετρα κομμάτια 200cm x 15.5cm, για ευκολότερη τοποθέτηση. Κάθε κομμάτι συνδυάζεται με το επόμενο του, από όποια κατεύθυνση και αν κολληθεί. Συνδυάστε περισσότερα από ένα κομμάτια και καλύψτε την επιθυμητή επιφάνεια. Συνοδεύεται από αναλυτικές οδηγίες τοποθέτησης. Έρχεται συσκευασμένο σε χάρτινο κύλινδρο.
Φάσα μωβ λιβάδι

Μεταλλικό στρογγυλό κουτί πολλαπλών χρήσεων. Διαστάσεις: διάμετρος 20,4 και ύψος 15 εκατοστά. Διακοσμημένο με αυτοκόλλητη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης με πλαστικοποίηση για εξαιρετική αντοχή. Έρχεται συσκευασμένο σε προστατευτική μεμβράνη εντός χαρτοκιβωτίου.
Κουτί μεταλλικό στρογγυλό

Μεταλλικό στρογγυλό κουτί πολλαπλών χρήσεων. Διαστάσεις: διάμετρος 18,2 και ύψος 7 εκατοστά. Διακοσμημένο με αυτοκόλλητη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης με πλαστικοποίηση για εξαιρετική αντοχή. Έρχεται συσκευασμένο σε προστατευτική μεμβράνη εντός χαρτοκιβωτίου.
Κουτί μεταλλικό στρογγυλό μεσαίο

Μεταλλικό τετράγωνο κουτί πολλαπλών χρήσεων. Διαστάσεις: 16,7 πλάτος, 16,7 βάθος και ύψος 6,5 εκατοστά. Διακοσμημένο με αυτοκόλλητη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης με πλαστικοποίηση για εξαιρετική αντοχή. Έρχεται συσκευασμένο σε προστατευτική μεμβράνη εντός χαρτοκιβωτίου.
Μεταλλικό τετράγωνο κουτί μεσαίο

Μεταλλικό παραλληλόγραμμο κουτί πολλαπλών χρήσεων. Διαστάσεις: 8,2 πλάτος, 6,2 βάθος και ύψος 5,2 εκατοστά. Διακοσμημένο με αυτοκόλλητη εκτύπωση υψηλής ανάλυσης με πλαστικοποίηση για εξαιρετική αντοχή. Έρχεται συσκευασμένο σε προστατευτική μεμβράνη εντός χαρτοκιβωτίου.
Παραλληλόγραμμο μεταλλικό μικρό κουτί


Προϊόντα ανά σελίδα: 20 | 40 | 80   
Πρώτη   Προηγούμενη  1  Επόμενη Τελευταία